Vrouwen vertellen

Whitney

Blogs schrijven is iets waar ik al jaren over nadenk, maar hoe doe je dat dan en hoe begin je nou precies? Laat ik maar bij het begin starten en mezelf voorstellen:

Ik ben Whitney (23), ik woon in Zeeland samen met mijn partner Jeffery (28) en ons dochtertje Zoë (1).Ik werk 1 a 2 dagen per week in de gehandicaptenzorg en daarnaast zorg ik voor onze dochter. Jeffery werkt fulltime bij een autoschadebedrijf.

Wij zijn nu 4,5 jaar samen en hebben al heel wat meegemaakt. Een aantal korte voorbeelden: Ik heb hele erge knieproblemen gekregen waardoor ik bijna een jaar thuis heb gezeten en niet meer kon lopen. We hebben een Mola-zwangerschap, een miskraam en daarna een moeizame zwangerschap achter de rug en na de geboorte van Zoë kwamen we erachter dat haar schedeltje verdraaid was wat leidde tot veel pijn, stress en onrust bij haar en dus een hele moeilijke start, Onder andere zal ik over deze onderwerpen meer gaan vertellen.

In mijn kindertijd kwamen ze erachter dat ik dyslexie heb, hierdoor is mijn schoolperiode altijd anders geweest dan bij de meeste kinderen. Ook hierover zal ik meer gaan vertellen in de hoop dat ik anderen hiermee kan helpen.

Wat kun je nu verwachten bij mijn blogs? Op een aantal onderwerpen waarover ik zal schrijven rust een taboe. Mijn doel is om juist ook daar over te gaan bloggen en dat taboe te doorbreken. Ik wil schrijven over onderwerpen waarmee ik mensen kan helpen of inspireren. Ik wil dat je zodra je klaar bent met het lezen van mijn blog denkt: Ja, hier heb ik wat aan gehad. Dit kan gaan over serieuze onderwerpen maar ook gewoon leuke, simpele alledaagse onderwerpen waar iedereen mee te maken heeft. Bijvoorbeeld een lekker recept en alledaagse gebeurtenissen.

Voor nu is dit een kleine samenvatting over wie ik ben en waarover ik wil bloggen. Ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn blogs en wens jullie veel leesplezier.

Groetjes Whitney.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *